Orsi&Ricsi esküvője a varázslatos Szent György hegyen - WeArt Photostudio
16064
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16064,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Orsi&Ricsi esküvője

Balaton felvidék, Szent György hegy

Orsival és Ricsivel egy nagyon jó barátunk által ismerkedtünk össze. Már jóval az esküvőjük előtt egy évvel felkerestek minket telefonon és érdeklődtek, hogy szabadok vagyunk-e még 2015. augusztus 1-jén. 

Akkoriban még nem igazán foglalkoztunk esküvőfotózással, de Orsiék esküvőjének helyszíne első hallásra magával ragadott mindenkit, így alakult hát, hogy július 31-én, egy nappal az esküvő előtt vonattal útnak indultunk Ajkára, hogy megismerkedjünk Orsi és Ricsi családjával és pihenjünk egyet a “Nagy Nap” előtt 🙂

Mivel ez volt életünk első esküvőfotózása, még talán jobban inzgultunk, mint maga a menyasszony és a vőlegény. Már jóval a készülődés előtt mi is a helyszínre mentünk, megnéztük a templomot, a Szent György pincét, bemutatkoztunk a személyzetnek és a már jelen lévő vendégeknek.

Természetesen felesleges volt minden aggodalmunk, Orsiék mindenre gondoltak.  Segítségünkre voltak az utazás során, a ceremóniamesterrel minden fontos információt megosztottak, ami segítheti a munkánkat a nap folyamán és aminek a legjobban örültünk: a lakodalom idejére remek világítást állítottak fel, így szinte egy perc gondunk sem volt a fényekkel sötétedés után.

Egy csodálatos napot töltöttünk együtt Orsiékkal és dokumentáltuk minden emlékezetes pillanatukat a szőlőskertekkel ölelt Szent György hegyen. Imádtuk minden pillanatát és sokat tanulhattunk ezen az emlékezetes napon!

Ezúton szeretnénk megköszönni Nektek a bizalmat és a remek hangulatot!

Örülünk, hogy megismerhettünk benneteket! ☺️

 

Date
Category
esküvő, esküvőfotózás
Tags
Balaton, Balatonfelvidék, esküvő, esküvőfotózás, nyár, orsi és ricsi, Szent György hegy, szőlőskert