Téli családfotózás - WeArt Photostudio
17397
page-template-default,page,page-id-17397,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Téli, gyermek és/vagy családi fotózás a WeArt „szoba” stúdióban

 

 

Ismét eljött a téli fotózások ideje.
Jelentkezni 2018. október 13.-tól lehet a tájékoztató leírás végén található ajánlatkérő kitöltésével és elküldésével. Vagy photo@weartstudio.hu e-mail címen / +36 30 624 8038-as telefonszámon.
Dátumot és egyéb részleteket e-mailben vagy telefonon egyeztetünk személyesen. Igyekszem figyelembe venni az igényeket és nyitott vagyok az egyéni ötletekre is.
Sajnos, a stúdió méreteiből adódóan idén is leginkább a picik (szüleik) jelentkezését várom. Természetesen tudok vállalni fotózás során 1-2 közös családi képet is (3-5 fő), huzamosabb ideig/több beállításhoz azonban szűkös a hely. Ezt kérem vegyétek figyelembe a jelentkezés során.
A fotózásokat egyaránt tudom hétköznap és hétvégéken is vállalni, egyeztetés kérdése minden.
A téli hangulat megteremtéséhez számos kellékkel rendelkezünk : Takarók, párnák, pad, székek, izzók, karácsonyfa, karácsonyi díszek, feliratok, táblák, plüssök, meleg kakaó, tej, tea, kürtöskalács.
DE! Mindig örömmel látom a saját kedvenc plüss állatkákat, takarót stb. Főleg azért fontos ez, hogy legyen valami a gyerekekkel a fotózás ideje alatt az otthoni kedves dolgok közül is, így nyugodtabbak ők is a képek elkészítése közben.
Az alábbi színekkel, színvilággal rendelkezünk a stúdióban:
Szeretnék minden jelentkezőt arra kérni, hogy a választott színvilághoz megfelelően öltözzön. Ha többen jöttök passzoljon az öltözéketek egymáshoz. Fontos, hogy kerüljétek a rikító színű, nagy virág és egyéb sormintás, mesefigurás ruhák viselését.

Ajánlat

1-2 órás fotózás / 25-35 retusált fénykép / online átadás / 30.000 Ft

 

MűteremSzabadtér
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót.