Fotós szolgáltatások- Így dolgozunk Mi! - WeArt Photostudio - Kispest
15415
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15415,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Esküvői fotózás

Esküvői fotózás

Akárhogy is képzelitek el a Nagy napot, emlékét örökre szívetekben őrzitek majd, így egy kiváló fotós elengedhetetlen, ha kiemelt figyelmet fordítotok az érzelmek megörökítésére.

 

Előkészületektől az utolsó tánclépésig egyedi igényeid szerint dokumentáljuk esküvőd minden mozzanatát.

 

2 fotós | Képátadás 21 napon belül
WeArt Esküvői Kisokos


Jegyesfotózás

Jegyesfotózás

 

1-3 óra fotózás | Szabadtéri és/vagy beltéri helyszín
Lehetőség kombinált csomagra esküvő fotózással


Leány & Legénybúcsú fotózás

Leány & Legénybúcsú fotózás

Egy igazán jól megszervezett buli elengedhetetlen része a fotós, aki minden állomásra elkísér, hogy az olykor feledésbe merülő pillanatokat is felejthetetlenné tegye.

 

Igény szerinti fotós jelenlét | Teljes diszkréció
Hölgyek és Urak részére egyaránt


Portré fotózás

Portré fotózás

Ha szeretnéd magad kipróbálni egy fotózáson, esetleg a munkádhoz egy jó portréra van szükséged, vagy csak egy szép képsorozatot szeretnél magadról, mi segítünk Neked abban, hogy a legelőnyösebb oldalad lásd a képeken. Mű hatások és eltúlzott retusálás nélkül is a szépség mindenkiben ott rejtőzik, csak meg kell találni a megfelelő hangulat és komfortos környezet megteremtésével.

 

1-2 óra fotózás | Képátadás 7 napon belül
Helyszíni vagy stúdiófotózás


Rendezvény fotózás

Rendezvény fotózás

Csapatunk számos különböző típusú rendezvényt tapasztalt már meg, így vállaljuk magáncélú, céges vagy protokollrendezvények fotózását. Versenyek, sajtótájékoztatók, konferenciák, kiállítások, koncertek, városi vagy iskolai rendezvények, illetve egyéb magánjellegű események, mint a születésnap.

 

Képátadási határidő igény szerint | Egy vagy több fotós
Hosszú távú együttműködési lehetőség


Termék fotózás

Termék fotózás

Akár új vállalkozásban gondolkozik, akár meglévő cégét szeretné fellendíteni, egy jól kialakított marketing stratégia elengedhetetlen részét képezi a megfelelő termékfotók kidolgozása. Csapatunk segít Önnek kitűnni megfelelő kompozíciójú illusztrációkkal, legyen szó marketing célú imázsképekről, hangulatképekről, nyomtatási anyagokhoz szükséges fotókról vagy webáruházi termékfotókról.

 

Helyszíni vagy stúdiófotózás | Képátadás 7 napon belül
Mennyiségi kedvezmények